Young Port Business Award

Nu en in de toekomst gaat het in de Rotterdamse haven steeds meer om de slimste, efficiëntste en meest duurzame haven van de wereld te zijn. Toenemende digitalisering is daarbij van groot belang voor de concurrentiekracht van havenbedrijven. Daarom stellen we de EIC Young Port Business Award beschikbaar voor die junior company die digitalisering het best inzet voor bereikbaarheid en distributie van goederen en mensen.

Hoe doe je mee aan de EIC Young Port Business Award?

Wil je met jouw team kans maken op de EIC Young Port Business Award? Voor de competitie Junior company van het jaar 2018 lever je het ondernemingsplan en de verkooppitch in. Voeg een aparte A4 toe aan het ondernemingsplan (dat jouw team inlevert voor de Junior company van het jaar competitie) waarin je antwoord geeft op de gestelde criteria.

In maart kiest het EIC vijf ideeën uit de ingezonden plannen van alle junior companies. Tijdens de finale Junior company van het jaar wordt de EIC Young Port Business Award uitgereikt aan alle winnende junior companies.

Beoordelingscriteria EIC Young Port Business Award

Tijdens de competitie Junior Company van het Jaar 2018 maak je ook kans op de volgende award beschikbaar gesteld door Port of Rotterdam. Heb jij het beste idee binnen het thema ‘digitalisering’?

Je hoeft hiervoor géén compleet nieuw bedrijfsidee te bedenken of een extra document in te leveren. Voeg een aparte A4 toe aan het ondernemingsplan waarin je antwoord geeft op de beoordelingscriteria.

Download hier de Criteria EIC Young Port Business Award

——————————————————————————–

Welke prijzen kun je winnen?

Eerste plaats

€ 350,- voor jouw junior company. Dit bedrag is vrij te besteden. De winnaar krijgt ook een exclusief kijkje in de Rotterdamse haven inclusief rondleiding! Tot slot krijg je de Young Port Business Award wisseltroffee.

Tweede plaats

€ 250,- vrij te besteden.

Derde plaats

€ 150,- vrij te besteden.

Mede mogelijk gemaakt door:

——————————————————————————–

Over Port of Rotterdam

Port of Rotterdam is beheerder, exploitant en ontwikkelaar van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

De Rotterdamse haven is de grootste zeehaven van Europa. De haven dankt zijn leidende positie aan de uitstekende bereikbaarheid via zee, aan de intermodale verbindingen en aan de 175.000 mensen die in en voor het haven- en industriegebied werkzaam zijn. Het is de plek waar grenzeloze ambities worden waargemaakt.

Met deze Award wil Port of Rotterdam jong ondernemerschap in de Rotterdamse haven versterken.

Over EIC Mainport Rotterdam

EIC Mainport Rotterdam (EIC) is het educatief informatie centrum van de Rotterdamse haven. Dagelijks bezoeken onderwijsinstellingen in de gehele onderwijskolom met hun leerlingen en studenten de Rotterdamse haven en het EIC. Zo ontdekken en beleven zij de Rotterdamse haven en de vele mogelijkheden er te werken. Jong Ondernemen en het EIC werken samen aan deze Award ondersteund door Port of Rotterdam.

Excursie Maasvlakte

Het EIC organiseert unieke busexcursies met bezoeken aan bedrijven in het haven- en industriegebied, diverse uitzichtpunten, en een bezoek aan de havenexpositie van het EIC. Trek voor een excursie gerust een hele schooldag uit, want het havengebied is 45 kilometer lang. Heel populair is een excursie naar Maasvlakte 2 en het Infocentrum Futureland over dit in aanleg zijnde nieuwe haven gebied. Voor een voorbeeld - excursieprogramma: klik hier

Onderwijsmateriaal

Download hier de app Haven in cijfers

Contactgegevens

Bezoekadres:
Noordzeeweg 6
3181 ML Rozenburg
Havennummer 5325

Openingstijden:

08:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Faxnummer: 0181 - 21 95 90
E-mail: info@eic-mainport.nl

Telefoonnummer:
0181 - 29 60 29