“Energize” de haven in en rondom het EIC in Rozenburg!

Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 is er in en rondom het EIC Mainport Rotterdam van alles te beleven tijdens de Wereldhavendagen! Een spetterend programma over de dynamische wereld van de haven rond het thema “Energize”.

Het thema van de Wereldhavendagen is dit jaar “Energize”. De haven is dan ook volop bezig met energietransitie. Maar wat is dat nu eigenlijk? Bij het EIC, het educatief informatie centrum van de haven kun je dit gaan beleven! Stap in de wereld van fabriekscomplexen, opslagtanks en imposante kranen en ontdek wat de haven doet om de schoonste haven van de wereld te zijn! Zowel binnen in het EIC als buiten op de Landtong, de Nieuwe Waterweg en het Calandkanaal is van alles te zien en te doen! Een perfect dagje uit voor jong en oud!

Klik hier voor het volledige programma

Ga Terug

Excursie Maasvlakte

Het EIC organiseert unieke busexcursies met bezoeken aan bedrijven in het haven- en industriegebied, diverse uitzichtpunten, en een bezoek aan de havenexpositie van het EIC. Trek voor een excursie gerust een hele schooldag uit, want het havengebied is 45 kilometer lang. Heel populair is een excursie naar Maasvlakte 2 en het Infocentrum Futureland over dit in aanleg zijnde nieuwe haven gebied. Voor een voorbeeld - excursieprogramma: klik hier

Onderwijsmateriaal

Download hier de app Haven in cijfers

Contactgegevens

Bezoekadres:
Noordzeeweg 6
3181 ML Rozenburg
Havennummer 5325

Openingstijden:

08:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Faxnummer: 0181 - 21 95 90
E-mail: info@eic-mainport.nl

Telefoonnummer:
0181 - 29 60 29