Checklist leeraanpak Rotterdamse haven

De checklist “Leeraanpak Rotterdamse haven” is een initiatief van directie en bestuur van het EIC. Met dit instrument werkt EIC aan haar eigen leeraanpak en wil bijdragen dat promotie- en voorlichtingsinitiatieven in de Rotterdamse haven aansluiten op de belevingswereld van kinderen en jongeren.

De checklist “Leeraanpak Rotterdamse haven” is een initiatief van directie en bestuur van het EIC.Met dit instrument werkt EIC aan haar eigen leeraanpak en wil bijdragen dat promotie- en voorlichtingsinitiatieven in de Rotterdamse haven aansluiten op de belevingswereld van kinderen en jongeren.

Download hier  Checklist Leeraanpak Haven Rotterdam

Excursie Maasvlakte

Het EIC organiseert unieke busexcursies met bezoeken aan bedrijven in het haven- en industriegebied, diverse uitzichtpunten, en een bezoek aan de havenexpositie van het EIC. Trek voor een excursie gerust een hele schooldag uit, want het havengebied is 45 kilometer lang. Heel populair is een excursie naar Maasvlakte 2 en het Infocentrum Futureland over dit in aanleg zijnde nieuwe haven gebied. Voor een voorbeeld - excursieprogramma: klik hier

Onderwijsmateriaal

Download hier de app Haven in cijfers

Contactgegevens

Bezoekadres:
Noordzeeweg 6
3181 ML Rozenburg
Havennummer 5325

Openingstijden:

08:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Faxnummer: 0181 - 21 95 90
E-mail: info@eic-mainport.nl

Telefoonnummer:
0181 - 29 60 29