Verhuur vergaderruimte

Vergaderaccommodatie

Download hier de Folder EIC

Vergaderen bij het EIC Mainport Rotterdam betekent vergaderen in het hart van het Rotterdamse haven- en industriegebied en tegelijk vergaderen in de natuur. En dat op een speciale plek waar scholieren en studenten kennis maken met de haven en industrie. Dankzij de unieke ligging van het EIC op de Landtong Rozenburg kunt u uw vergadering of bijeenkomst ‘aankleden’ met talrijke verrassende elementen. Gasten kunnen per boot arriveren want het EIC beschikt over een eigen aanlegponton. Tussen het vergaderen door kunt u een natuurwandeling of fietstocht maken (vrij of onder begeleiding van een natuurgids van de Stichting Ark). Afhankelijk van de drukte op de havenexpositie is het mogelijk om daar ter ontspanning even een kijkje nemen of creatief verwerken in een workshop (teambulding). U kunt dan plaats nemen achter één van de havenstimulatoren en zo een patrouilleboot besturen of een binnenvaart- of baggerschip of een havenkraan Een terras aan het water op het zuiden, volop gratis parkeergelegenheid en de gemakkelijke bereikbaarheid vanaf de A15 zijn eveneens elementen die vermelding verdienen, evenals het feit dat het EIC rolstoelvriendelijk is.

Drie vergaderzalen, één grote zaal
Het gebouw van EIC Mainport Rotterdam beschikt over drie workshopzalen en één grote conferentiezaal met circa 110 zitplaatsen.
De zalen zijn te huur in dagdelen van 4 uur.
De huurprijs bedraagt € 125, – per dagdeel. De huur van de conferentiezaal bedraagt € 240,- per dagdeel.
Onze openingstijden zijn: 8.30 – 17.00 uur. De huurprijs buiten kantooruren bedraagt € 25,00 per uur extra, ex BTW per uur (vanwege noodzakelijke aanwezigheid van een EIC-medewerker).

De vergaderzalen – Stadzaal, Botlekzaal, Europoortzaal – zijn volledig ingericht en voorzien van de volgende hulpmiddelen:
· Flip-over met viltstiften en papier
· Projectiescherm
· Beamer op aanvraag beschikbaar (à € 25,00 per dagdeel)
· Internetaansluiting (draadloos)
· Minibar met diverse frisdranken (bij gebruik volgt doorbelasting op nacalculatie)

De conferentiezaal (Maasvlaktezaal) beschikt over:
· Moderne audiovisuele apparatuur
. internetaansluiting (draadloos)
· Katheder
· 2 draadloze handmicrofoons
· 1 draadloze reversmicrofoon
· forum discussieset (4 microfoons)

Klik hier voor het aanvraagformulier voor zaalverhuur.

Excursie Maasvlakte

Het EIC organiseert unieke busexcursies met bezoeken aan bedrijven in het haven- en industriegebied, diverse uitzichtpunten, en een bezoek aan de havenexpositie van het EIC. Trek voor een excursie gerust een hele schooldag uit, want het havengebied is 45 kilometer lang. Heel populair is een excursie naar Maasvlakte 2 en het Infocentrum Futureland over dit in aanleg zijnde nieuwe haven gebied. Voor een voorbeeld - excursieprogramma: klik hier

Onderwijsmateriaal

Download hier de app Haven in cijfers

Contactgegevens

Bezoekadres:
Noordzeeweg 6
3181 ML Rozenburg
Havennummer 5325

Openingstijden:

08:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Faxnummer: 0181 - 21 95 90
E-mail: info@eic-mainport.nl

Telefoonnummer:
0181 - 29 60 29