Prijsuitreiking Open Poort - donderdag 3 december 2020

03-12-2020

De Open Poort Prijs wordt uitgereikt aan die bedrijven die in het afgelopen jaar, in de ogen van het EIC en de havengidsen, zijn opgevallen door hun gastvrijheid, de inhoud van de door EIC georganiseerde havenexcursies en bijdrage aan het EIC-havenprogramma.

Lees meer

McPort Event voor bovenbouw VO -

03-11-2020

Leerlingen uit de bovenbouw van vmbo/havo/vwo uit de regio Rotterdam-Rijnmond bezoeken de Rotterdamse haven om zich te oriënteren op een vervolgopleiding of hun toekomstige beroep. Belangrijk voor leerlingen, bedrijven en scholen, want de verwachting is dat de vraag naar goed opgeleid personeel in de haven de komende jaren toeneemt.

Lees meer

Port Rangers Award - vrijdag 4 september 2020

04-09-2020

Het lespakket Port Rangers wordt afgesloten met een werkstuk of verslag. Scholen kunnen de eindopdrachten opsturen naar het EIC en maken daarmee kans op de Port Rangers Award. Dit is een jaarlijkse wedstrijd waarbij de 6 beste scholen worden uitgenodigd om op de eerste dag van de Wereldhavendagen hun prijs te komen bemachtigen tijdens een leuk winnaarsprogramma.

Lees meer

Internationale scholenuitwisseling - Graafschap college en Duits Berufkolleg - vanaf 6 mei 2020

06-05-2020

Van 25 mei t/m 10 juni ontvangen wij 30 MBO-studenten van het Graafschap College uit Doetinchem en het Berufskolleg Ostvest uit het Duitse Datteln.

Lees meer

Open dag EIC - Wereldhavendagen - zondag 6 september 2020

06-09-2020

Het EIC is op zondag 6 september 2020 geopend voor iedereen die geïnteresseerd is! Er is van alles te beleven, zoals een bezoek aan onze tentoonstelling en je kunt deelnemen aan verschillende proefjes. Geschikt voor alle leeftijden!

Lees meer

Finale - De Nationale Sci-Tech Challenge - WORDT VERPLAATST

26-03-2020

Samen tot innovatieve ideeën komen die bijdragen aan het oplossen van het wereldomvattende tekort aan energie en ontdekken van toekomstige sources/resources. Dat is de kern van dit internationale project.

Lees meer